Tolstraat 57 - 9320 Nieuwerkerken (Aalst)
Tel.: 053 22 00 10
Contacteer ons!
Contact
Jarenlange ervaring

Professioneel loodgietersbedrijf te Aalst

Loodgietersbedrijf Bammens in Aalst ontstond meer dan 20 jaar geleden en werd gaandeweg uitgebouwd tot één van de meest gekende loodgieters en verwarmingsinstallateurs in de streek. Uiteindelijk werd het bedrijf van vader op zoon doorgegeven en werken beide broers nu keihard om de zaak nog succesrijker te maken.

Als erkend bedrijf wordt er steeds gezorgd voor een optimale klantenservice en een betaalbare prijs. Hanteren van woekerprijzen is iets waar Bammens niet aan mee doet.

Er wordt enkel gebruik gemaakt van goede en kwaliteitsvolle materialen zodat uw installatie zeer lang mee gaat. Bovendien zorgt soortgelijke investering uiteindelijk voor heel wat kostenbesparing op langere termijn.

Maak kennis met het klein familiebedrijf Bammens, dat staat voor correct en verfijnd loodgieterswerk in de regio van Aalst-Ternat-Wetteren. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte op maat van de werken die bij u dienen uitgevoerd te worden. Wij komen graag langs om u onze werkwijze uitvoerig uit te leggen!

Clikc+